Registrera - Obligatorisk information
Välj användarnamn:
Används endast för intern identifikation av forumprogramvaran SMF.
E-post:
Detta måste vara en giltig e-postadress.
Välj lösenord:
Skriv lösenordet igen:
Visuell bokstavsverifiering:
Skriv in bokstäverna som visas på bilden
Skriv in bokstäverna som visas på bilden
Du accepterar, genom din användning av detta forum, att du inte kommer lägga ut material som är falska, nedsättande, felaktiga, kränkande, vulgärt, hatiskt, trakasserande, obscen, vanvördig, sexuellt orienterade, hotande, inkräktande på en persons privatliv, pornografiskt material eller på annat sätt i strid med internationell eller svensk lagstiftning. Du accepterar också att inte posta något upphovsrättsskyddat material såvida du inte äger upphovsrätten eller om du har skriftligt tillstånd från ägaren av det upphovsrättsskyddade materialet. Spam, annonser, kedjebrev, pyramidspel, och värvningar är också förbjudet på detta forum.

Observera att det är omöjligt för personalen eller ägarna till detta forum för att bekräfta giltigheten av tjänster. Kom ihåg att vi inte övervakar utsända meddelanden, och därmed inte ansvarig för innehållet däri. Vi vill inte garanterar riktigheten, fullständigheten och nyttan av någon information som presenteras. Inlägg skrivna på forumet uttrycker den enskilde författarens åsikter och inte nödvändigtvis de åsikter i detta forum, dess personal, dess dotterbolag, eller detta forum ägare. Alla som anser att ett postat meddelande är förkastligt uppmuntras att anmäla till en administratör eller moderator för detta forum omedelbart. Personalen och ägaren av detta forum förbehåller sig rätten att ta bort stötande innehåll, inom en rimlig tid, om de finner att det är nödvändigt. Detta är en manuell process, och måste inse att de inte kan ta bort eller ändra alla meddelanden omedelbart. Denna policy gäller medlemsprofil information.

Du förblir ensam ansvarig för innehållet i Dina skrivna meddelanden. Vidare samtycker du till att hålla ägarna till detta forum, alla webbplatser till detta forum, dess personal och dess dotterbolag ansvarslöst. Ägarna av detta forum förbehåller sig också rätten att vid polisutredning avslöja din identitet (eller någon annan relaterad information som samlas in på denna tjänst) i händelse av ett formellt klagomål eller rättsliga åtgärder som härrör från alla situationer som orsakas av din användning av detta forum.

När Du registrerar dig ska Du välja ett eget användarnamn. Vi rekommenderar att du väljer ett lämpligt namn som inte är stötande eller inkräktar på någon annans rättigheter, eller som riskerar att avslöja Din identitet. När Du registrerar Ditt användarkonto, samtycker du till att aldrig ge ditt lösenord ut till en annan person förutom en administratör för din säkerhet och för giltighet skäl. Du accepterar också att ALDRIG använda en annan persons konto av någon anledning. Vi  rekommenderar att du använder ett komplext och unikt lösenord för ditt konto, för att förhindra kontostöld.

Observera att vi ALDRIG raderar något användarkonto, då detta skulle innebära oreda och kaos bland inlägg på forumet. Vid undantagsfall kan vi hjälpa dig att byta användarnamn eller annat om du skulle få, eller riskera att få Din identitet avslöjad.

Efter att du anmält dig till detta forum kommer du att kunna fylla i en detaljerad profil. Det är ditt ansvar att presentera korrekt information. All information forumägaren eller personalen bestämmer sig vara felaktiga eller av vulgär karaktär kommer att tas bort, med eller utan förvarning. Lämpliga påföljder kan vara tillämpliga.

Observera att med varje inlägg, är din IP-adress registrerad i händelse av att du måste vara avstängd från detta forum eller din Internetleverantör kontaktas. Detta kan endast ske i händelse av en större kränkning av detta avtal.

Observera också att programvaran placerar en cookie, en textfil som innehåller bitar av information (såsom ditt användarnamn och lösenord) i webbläsarens cacheminne. Detta används endast för att hålla dig inloggad / ut. Programvaran samlar inte in eller skickar någon annan form av information till din dator.

Efter att Du registrerat Dig på forumet så kan det ta någon/några dagar innan Du blir godkänd.
Detta pga forumet drivs helt ideellt på fritiden, vilket betyder att vi arbetar med detta i mån av tid. Skulle det vara extra bråttom med registreringen så kan Du skicka ett mail till info@fattiga-riddare.se efter att Du gjort Din medlemsansökan, så får vi försöka ta det i förtur.

Avslutningsvis hälsar vi Dig välkommen till detta forum och rekommenderar Dig att läsa tråden "Regler för forumet" så snart som möjligt.

Mvh

Teamet bakom Fattiga Riddare!