Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Tack!  (läst 11363 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
PaLa123
Full Member
***
Offline Offline

Antal inlägg: 113


« skrivet: Mars 10, 2015, 09:14:20 »

Jag tog tag i min skuldsituation års skiftet 14-15 alltså tre månader sedan i dag, Det tog en stund att läsa sig in i all skit man påstås ha dragit på sig genom åren, det är många kvällar man suttit och nästintill haft hjärnblödning av allt läsande i alla möjliga papper, kronofogden, fordringsägare, inkasso, skatteverket, sitta och kartlägga med hjälp av skatteverket vars man bott enligt deras datum för att kunna jämnföra med vart dom eventuellt skickat sina brev, tingsrätts domar och utslag hit och dit.


Men det värt all tid det tar! Jag har hittat felaktiga utslag från kronofogden, ärenden som varit preskriberade då utslaget dömts ut. Fordringar som är ställda på mig redan som minderårig och även dem har fått utslag av vårt kära kfm. En tanke som slagit mig är att kfm mupparna får betalt per utslag då dom sällan och aldrig kontrollerar fordrans saklegitimitet.

Givetvis har jag hittat att en stor del av mina ärenden hos div inkassobolag är preskade. Inget som dom någonsin tänkt informera mig om.. Just nu har jag pågående bestridningar för ca 100.000kr som är inskickade, och jag har fått bort ca 25000 hitills och jag har precis börjat, jag har bara skrapat bort toppen på mitt eget berg. Det berg, som jag tänker bestiga en dag!

Jag vill rikta ett stort TACK till alla på denna sida som hjälper till och svarar på alla "dumma" frågor man har för Utan denna sida så hade jag garanterat fortfarande suttit med huvudet i sanden som en annan struts och blundat blint för min skuldsituation och låtit inkasso maffian härja fritt.
Loggat

Någon skyldighet att tillhandahålla dig underlag i ärendet föreligger inte nu.

Skulden vidhålls i sin helhet.
-Svea ekonomi
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till: