Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: "OBS" Detta är ett Vidarebefordrat Meddelande"OBS"...Ta ställning själva  (läst 9260 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Kraft
Full Member
***
Offline Offline

Antal inlägg: 154« skrivet: Mars 05, 2012, 10:37:16 »

Sprider sig som ett en löpeld på facebook.....


Det har förslagits av GFL och Ashtar Command att alla ljusarbetare sprider vidare den kunskap som har förmedlats via Greg Giles meddelanden och då framförallt de om stundande arresteringarna i världen.
 
Vi på St-Germain.se har tagit emot och översatt följande text som är lämplig att skicka som den är via era Facebook nätverk eller andra sociala media, som ni våra kära ljusarbetare tillhör:
 
Plejaderna via Greg Giles 1 Mars, 2012
 
Vi Avbryter Ert Regelbundet Schemalagda Liv
För En Livsavgörande Extranyhet!
 
I hela ert liv har ni väntat på goda nyheter, och den dagen har slutligen kommit. Mycket snart kommer ni att bevittna storskaliga massarresteringar över hela världen av män och kvinnor, som ni har kommit att känna som vår världs politiska och finansiella ledare.
 
Dessa arresteringar kommer att nå högt inom USA: s regering, och innefatta många medlemmar av finans- och bankvärlden. Många av dessa namn kommer ni omedelbart att känna igen, och en del kanske ni inte känner igen, men alla har aktivt tagit del av allvarliga brott mot mänskligheten, och lämnat våra länder bankrutt medans de har roffat åt sig våra surt förvärvade pengar.
 
Dessa arresteringar är banbrytande, och dessa gripanden kommer att förändra Jorden. Mänskligheten kommer äntligen att bli fri från den tyranniska kontrollen av dessa maktmissbrukare, mer kända som Kabalen.
 
Dessa arresteringar borde inte komma som någon överraskning för många av oss, eftersom vi alla vet, innerst inne, att det är något väldigt fel med denna värld, en plats där så många går och lägger sig hungriga, medan några få äger inte miljoner eller biljoner utan triljoner dollar, stulna från arbetarna bland mänskligheten.
 
Det har alltid funnits tillräckligt med rikedom för alla på den här planeten, ändå har dessa få män och kvinnor praktiskt taget delat upp all rikedomen i den här världen mellan sig, och bara lämnat kvar smulor för resten av oss att slåss om. Efter dessa arresteringar kommer det att förändras.
 
Många nya projekt kommer omedelbart att genomföras under ny ledning av män och kvinnor med hög integritet, som är engagerade i att återställa vår värld till den utopi den en gång var, och styra en konstitutionell och sant demokratisk utveckling.
 
Det finns många män och kvinnor i den amerikanska regeringen som är hängivna denna sak liksom agenter inom Pentagon, militären, den finansiella sektorn såväl som den privata affärssektorn, vilka har ägnat så stor del av sitt liv för denna insats, och de är så angelägna att få presenter vårt nya system av överflöd för mänskligheten, som de i hemlighet har arbetat så flitigt med under många år.
 
Som en del av dessa åtgärder, kommer en enorm summa av rikedomen, som har blivit stulen från folket, att bli omfördelat genom program som storligen kommer att gynna varje man, kvinna och barn på planeten. Ingen kommer att bli förbigången och ingen kommer att bli glömd.
 
Och det kommer mer.
 
I och med arresteringarna av alla dessa medlemmar av den kriminella Kabalen, kommer den andra fasen av den här operationen att inledas.
 
I dag besöks vår värld av många andligt upplysta varelser som önskar att öppet återförenas med sina gamla familjer.
 
Dessa andligt upphöjda män och kvinnor hjälper till att avväpna den kriminella Kabalen, som har kontrollerat många av världens krigsmakter och innehaft högt avancerade vapensystem.
 
Dessa avancerade förfäder av den mänskliga rasen ser ut precis som vi gör, även om det finns andra varelser, som vi kommer att möta, som inte alls ser ut som vi.
 
Alla är uppstigna andliga varelser som bara är här för att hjälpa oss att göra de förändringar vi alla innerst inne vet behöver göras.
 
Dessa varelser är de ursprungliga planerarna av denna planet, och är de samma avancerade civilisationer som har byggt många av de stora arkeologiska mysterierna, som till exempel pyramiderna i Egypten. De är inte alls främlingar för oss eftersom vi, allihop, är deras förfäder.
 
Ett mycket viktigt socialt experiment har blivit utfört här under många år och var och en av oss har varit en del av det. Vi har lämnats här, till synes ensamma, för att reda ut saker för oss själva. Detta experiment är nu över och det har blivit en fantastisk succé.
 
Vi är nu på väg att återförenas med våra bröder och systrar från stjärnorna och bli välkomnade in i den större Galaktiska Gemenskapen.
 
Eftersom det finns många världar som går under många namn, är det lättare att hänvisa till dem genom namnet på deras fredliga allians: Galaktiska Federationen av Ljus och Ashtar Command.
 
Vid dessa gripanden och vår återförening med vår Stjärnfamilj, kommer alla problem i vår värld att snabbt och smidigt föras in i anpassningen till vår nya Gyllene Tidsålders samhälle, under ledning av själar med renhjärtade uppsåt.
 
Genom en världsomspännande gemensam ansträngning kommer alla krig, all hunger, fattigdom, sjukdom och föroreningar snart vara ett minne blott precis som vår dagliga träldom.
 
Avancerade teknologier kommer att ersätta vårt arbete och alla kommer att bli fria att uppfylla varje skapande dröm de någonsin haft.
 
Allt detta börjar med de förestående arresteringarna av de många medlemmarna av den kriminella Kabalen, och dessa arresteringar kommer att äga rum så snart ett lämpligt antal av vår planets invånare är medvetna om vad dessa rättegångar kommer att innebära för vårt samhälle.
 
Det är därför ni läser de här orden i dag, eftersom många medlemmar av er mänskliga familj gör allt de kan för att dela denna nyhet med er, och för att göra sin del för att lotsa in våra civilisationer till den nya Gyllene Tidsåldern av fred, frihet och välstånd för alla män, kvinnor och barn över hela världen.
 
Högtidlighållande över hela världen är verkligen passande och uppmuntras av den Galaktiska Federationen av Ljus, eftersom det är viktigt att mänskligheten ser dessa arresteringar som goda nyheter och inte som dåliga nyheter som vi har blivit så vana vid.
 
Vänligen delta i denna stora sak genom att dela med er av detta meddelande på Facebook och andra sociala online nätverk.
 
Det här är er chans att verkligen göra en skillnad och vara en ledare för era medmänniskor. Om vi alla gör vår del för att sprida denna nyhet kommer vi alla att börja bevittna dessa höga profilers arresteringar över hela världen, och det kommer att bli ert tecken på att allt som ni precis har läst är sant.
 
Översättning: Ulla Krogh
 
www.st-germain.se
 

Loggat

Orsaken till alla negativa känslor är en störning i kroppens energisystem.
Fattig Menrik
Full Member
***
Offline Offline

Antal inlägg: 151


« Svara #1 skrivet: Mars 06, 2012, 19:26:21 »

Kul! Hoppas det är sant.
Men jag ska inte hoppa in i en UFO och bli disected av någon reptil!

Fred!
Loggat

Socialdepartementet : "...det skulle vara slöseri med skattebetalarnas pengar att låta lagrådet undersöka om den blivande lagen är laglig"

"Jag har jobbat ett helt liv, betalat skatt, trott på politiker och pensionsystemet.
Nu när leveransen ska ske kommer inga pengar!" Hebbe
Leffa
Hero Member
*****
Offline Offline

Antal inlägg: 2156« Svara #2 skrivet: Mars 07, 2012, 07:48:00 »

Visst fan, Elvis lever och bor granne med mig. Vilket flum och om det är sant, varför sprida det på sociala forum? Alla lär märka det ändå. Jag säger som en kille på jobbet "Det skjuts för lite"
Loggat
Kraft
Full Member
***
Offline Offline

Antal inlägg: 154« Svara #3 skrivet: Mars 07, 2012, 09:35:26 »

Alla märkte att nån hade gått på månen också!eller kanske var någon alien som var där he he ,undrar vad som irriterar mest? ufo,kronofogden,eller inkasso,jag säger som clintan go ahead "make my day"
Loggat

Orsaken till alla negativa känslor är en störning i kroppens energisystem.
Fattig Menrik
Full Member
***
Offline Offline

Antal inlägg: 151


« Svara #4 skrivet: Mars 07, 2012, 11:13:40 »

Talkin`to me?
 Grin
Loggat

Socialdepartementet : "...det skulle vara slöseri med skattebetalarnas pengar att låta lagrådet undersöka om den blivande lagen är laglig"

"Jag har jobbat ett helt liv, betalat skatt, trott på politiker och pensionsystemet.
Nu när leveransen ska ske kommer inga pengar!" Hebbe
dotboy
Newbie
*
Offline Offline

Antal inlägg: 44


http://wotasweden.blogspot.com/


Hemsida
« Svara #5 skrivet: Mars 14, 2012, 19:25:27 »

Kan tänka mig att Ashtar command och de andligt upplysta varelserna vill ha ett litet ekonomiskt bidrag för att man skall få vara med på den fina new-age flummar kalaset  Grin
Blir väl å fixa ett SMS lån då....
Loggat

Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till: