Fattiga Riddares forum

Fattiga Riddares forum => Tidningsartiklar och övrig media => Ämnet startat av: intrumcleaner skrivet Oktober 27, 2014, 04:18:24Titel: Kronofogden festar med dem som ska kontrolleras.
Skrivet av: intrumcleaner skrivet Oktober 27, 2014, 04:18:24
Kronofogden festar med dem som ska kontrolleras.

DN kan avslöja att Kronofogden i Stockholm i fjorton år har arrangerat festresor och konferenser tillsammans med landets främsta konkursförvaltare – vars arvoden de har statens uppdrag att granska. ”Det är som att Skatteverket skulle åka på kryssning med riskkapitalisterna och sedan komma hem och klubba igenom deras skatteupplägg och räntesnurror”, säger en erfaren jurist.

http://www.dn.se/ekonomi/kronofogden-festar-med-dem-som-ska-kontrolleras/ (http://www.dn.se/ekonomi/kronofogden-festar-med-dem-som-ska-kontrolleras/)Tänk om media nu även kunde titta på hur "opartiska" tjänstemän från KFM och Datainspektionen roar sig med Svensk Inkasso på årsmöten och ingivardagarna (som skapades genom ett samarbete mellan Svensk Inkasso och Kronofogden). Det var när dessa ingivardagar skapades som opartiskheten i ärenden hos KFM försvann ...