Fattiga Riddares forum

Fattiga Riddares forum => Tidningsartiklar och övrig media => Ämnet startat av: pellegj skrivet Mars 20, 2014, 07:27:18Titel: Kronfogdens personal möter hot och våld
Skrivet av: pellegj skrivet Mars 20, 2014, 07:27:18
"Nästan 60 procent som jobbar på Kronofogdemyndigheten har utsatts för hot, trakasserier eller våld de senaste två åren. Det visar en undersökning som fackförbundet Jusek gjort bland sina medlemmar. Vi har träffat två som har våld och hot som vardag i sitt jobb."
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/kronfogdens-personal-moter-hot-och-vald (http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/kronfogdens-personal-moter-hot-och-vald)

Med tanke på de minst sagt spektakulära fall man läst om de senaste åren så är det väl kanske inte direkt oväntat även om jag själv inte accepterar att man hotar med eller tar till våld. Att en del däremot "hotar" med att ta livet av sig kommer aldrig försvinna så länge inte synen förändras på de som hamnar i den situationen.


Titel: SV: Kronfogdens personal möter hot och våld
Skrivet av: Mondeo skrivet Mars 21, 2014, 11:22:12
Måste tilläggas att även andra myndigheter sitter i denna så kallade bråkkategori. Detta tillkommer deras tillkortakommanden i ord och handling.