Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Fajten med Visma  (läst 2196 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
IntePankLängre
Newbie
*
Offline Offline

Antal inlägg: 2


« skrivet: Februari 21, 2023, 21:47:57 »

Så jag har då en fiktiv skuldsaldo hos Visma som dom hävdar är 77 tusen kronor sammanlagt. Bakgrunden är över femton års skuldträsk som jag sakta med säkert gräver mig ur. Ärligt talat har jag aldrig kunnat slås tillbaka för livet har känts so, om jag bara släcka eld och håller huvudet över vatten ytan. Då dessa skulder skapades var långt över femton år sen kanske närmare tjugo och väldigt många finns inte på riktigt och eller är preskriberade.

På den tiden hände det att jag halkade efter med elräkningarna och ibland åkte dom till inkasso. Alla som historiskt haft skulder med elbolag säkert vet att du inte kan få el löpande om du inte pröjsar skulderna. Då klipper dom elen för dig. Det var struligt på den tiden onekligen och jag är osäker till just hur allt gick till egentligen nu i efter hand. Åren har gått och jag har kämpat.

Tänkte jag skulle försöka bita av dom två största först. Två skulder med fordringsägare  Enkla Elbolaget. Tillsammans hävdar Visma att skulderna ligger på strax under 38,000 kronor. Men jag aldrig haft Enkla elbolaget som leverantör.

Jag tog kontakt med Enkla Elbolaget. Dom i sin tur har kollat igenom systemen och hittar inget i mitt namn nytt eller gammalt. Då skickar jag frågan om vem dom har som leverantör gällande Inkasso ärenden. Svaret kom idag, dom använder sig av Svea Inkasso.

Nu känner jag igen det här vals. Det är nämligen så att både Intrum och Sergel kör samma stil. Sitter på gamla preskriberade eller rent av falska krav och tror att dom kommer undan bara vi skuldsatta ligger under press och hot med några finstilta jä@#kl@ kravbrev. Så Visma sitter på fiktiva skulder dom inte ens har i uppdrag att driva in och som påstådda fordringsägaren Enkla Elbolaget inte känner till.

Jag blir arg naturligtvis och ikväll knäppte jag ihop ett mejl till Visma.

Jag publicerar allt löpande.

Nu j@kl# är det fajt!
.
Loggat
Master69
Full Member
***
Offline Offline

Antal inlägg: 149


« Svara #1 skrivet: Februari 22, 2023, 14:34:50 »

Ta dom till tinget Evil
Loggat

We shall fight in the media, we shall fight in the halls of politics, we shall fight injustice, we shall fight a flawed system, I am not one, we are legion, we shall never surrender.
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till: