Fattiga Riddares forum

Fattiga Riddares forum => Övrigt => Ämnet startat av: Kurre skrivet Mars 15, 2016, 11:01:45Titel: Felaktig anmärkning hos kronofogden
Skrivet av: Kurre skrivet Mars 15, 2016, 11:01:45
Hej

Jag har nu börjar tagit tag i att reda ut mina skulder som jag har hos kronofogden. När jag har beställt hem allt och sätter mig och kollar så ser jag en del konstiga saker som jag inte tycker verkar stämma. Hur gör man när man märker att en skuld som du har fått hos kronofogden är felaktig fast tiden för att överklaga har gått ut?


Titel: SV: Felaktig anmärkning hos kronofogden
Skrivet av: Mondeo skrivet Mars 19, 2016, 11:44:44
Ni kan begära återställande av försutten tid, kolla upp detta med tingsrätten. Även besök deras hemsida om förklaring av juridiska ord.

Gå in på UG Uppdrag granskning och sök vidare där. Det finns en som förklarar där på ett lättförståeligt sätt. Tyvärr kommer jag inte ihåg var exakt ni skall söka.


Titel: SV: Felaktig anmärkning hos kronofogden
Skrivet av: Matilda_J skrivet Juli 17, 2017, 22:34:37
 Kronofogen glömmer inte. Skulle du "försvinna" ut ur systemet så kommer dem att "hitta" dig tillslut och du hamnar i samma skit igen. Glöm nu och le, sedan kommer det nog tillbaka. Eller ta skiten nu och le senare, utan att det kommer tillbaka!